Huawei Consumer Business Group (CBG) a anunțat că au fost livrate mai mult de 10 milioane de smartphone-uri Huawei P9 și P9 Plus la nivel global, realizare ce stabilește un nou record pentru companie: prima serie de flagship-uri care a fost livrată în peste 10 milioane de unități.

Piața de smartphone-uri a avut o evoluție lentă în 2016, dar Huawei P9 și P9 Plus au obținut rezultate impresionante pe segmentul premium.

Lansate în luna aprilie 2016, smartphone-urile cu sistem dual-camera, Huawei P9 și P9 Plus au fost primele smartphone-uri high-end din portofoliu Huawei care au fost dezvoltate în colaborare cu legendarul brand german în industria optică, Leica Camera AG.

Livrările globale de P9 au depășit 2,6 milioane în doar șase săptămâni de la lansarea lui globală. Huawei P9 a câștigat importante premii precum cel acordat de EISA – European Consumer Smartphone 2016-2017 și cel obținut la ediția CES Asia – Best Personal Computing Device.

Huawei face progrese semnificative pe piața globală a smartphone-urilor high-end. În al treilea trimestru din 2016, Huawei a livrat 33,59 milioane de smartphone-uri, în creștere cu 23% față de anul precedent, dispozitivele mid spre high-end reprezentând aproximativ 44% din totalul livrărilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *