Moartea dinamovistului Patrick Ekeng a provocat un soc in lumea fotbalistica, iar cei angrenati in lumea sportului rege au reactionat imediat, scrie presa de presa Prut.

Introdus în teren în minutul 62 al meciului Dinamo – Viitorul, mijlocașul camerunez s-a prăbușit pe teren la câteva minute în lumea celor drepți.

În numele tuturor dinamoviștilor, clubul din Ștefan cel Mare transmite condoleanțe familiei îndurerate.

“Dumnezeu sa te odihneasca, Patrick Ekeng! FC Steaua Bucuresti isi exprima regretul si profunda tristete pentru trecerea in nefiinta a jucatorului celor de la FC DINAMO BUCURESTI, Patrick Claude Ekeng, la varsta de doar 26 de ani.

Clubul nostru isi manifesta in mod public sprijinul moral pentru familia lui Patrick, precum si pentru colegii si antrenorii acestuia, care au fost martorii acestui eveniment socant, petrecut pe terenul de fotbal! Dumnezeu sa il odihneasca in pace!” se arata in mesajul clubului Steaua.

„Din pacate, cum stiti cu totii, in aceasta seara, a decedat Patrick Ekeng. O seara trista pentru fotbalul romanesc si pentru suflarea dinamovista bineinteles. Peluza Nord Rapid transmite sincere condoleante familiei si fanilor dinamovisti! Odihneste-te in pace, Patrick Ekeng! „, este mesajul rapidistilor de la Peluza Nord.

„Federatia Romana de Fotbal isi exprima condoleantele si regreta disparitia zguduitoare a fotbalistului Patrick Ekeng. Finala Cupei Romaniei, programata pe 10 mai, si toate meciurile din competitiile organizate de FRF in acest final de saptamana, din Liga 2, Liga 3, Liga Elitelor, Campionatele Nationale de Juniori, partide de futsal si fotbal feminin vor fi amanate”, a fost mesajul FRF.

Cazul mortii lui Ekeng a ajuns si in presa internationala. Marca, BBC, The Guardian, Fox Sports sunt doar cateva dintre numele care au scris despre decesul dinamovistului.

AUTOR: Liviu Damian, reporter MOLDOVA 9

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *