Ne mai despart ore numărate până ce pășim cu dreptul în anul 2017 – un an, care potrivit astrologilor, va fi unul plin de senzații tari, cu bune și cu rele. Indiferent de acest lucru, să știți că echipa radionunta.com vă dorește să aveți parte de liniște, sănătate, fericire și haideți împreună să scriem istoria zilei de mâine, oriunde am fi, aici, acasă, în Republica Moldova sau departe de locul de baștină. 

Odată cu venirea noului an și portalul radionunta.com a îmbrăcat straie noi. A devenit mai dinamic și accesibil pentru fiecare dintre voi. În 2017 vă vom fi alături și vom relata poveștile voastre de viață, care merită a fi cunoscute de întreaga lume. Vom aduna gândurile și ideile de la fiecare concetățean în orice colț al lumii se află.

În 2017, ne propunem ca împreună cu voi să realizăm lucruri frumoase și să schimbăm lumea din loc. Acest deziderat este posibil doar dacă ne unim forțele și tindem să facem ceea ce ne-am propus.

Fie ca anul Cocoșului de Foc să vă aducă doar senzații și emoții pozitive și nu uitați noi mereu suntem alături de voi. Ori de câte ori aveți nevoie, nu ezitați, apelați. Vom fi nespus de bucuroși să fim parte a unei familii mari.

La Mulți Ani!

Cu mult drag și considerațiunea, echipa radionunta.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *