Roșcatele au aprins în el focul. Pistruii, trăsăturile feței și privirile au fost cele care l-au inspirat ceva timp în urmă să dea start proiectului “Girls with red hair”.

Foto: Vlad Andreev

Tânărul fotograf, Vlad Andreev a adunat toate roșcatele din Chișinău într-un studio fotografic. Emoție, culoare și multă pasiune s-a simțit în timpul sesiunii foto. Blițurile aparatelor de fotografiat au fost cele care au pus în valoare frumusețea inconfundabilă a podoabei capilare. Cu buze lucioase, ochii bine accentuați, focoasele au pozat provocator, ieșind din zona lor de confort.

Foto: Vlad Andreev

Ultima eroină a proiectului este Anna Iorga, femeia în vârstă de 30 de ani cu părul ca focul.

Emoție, curaj, inspirație și temperament. Astea sunt cuvintele care au descris perfect starea de spirit care predomina în timpul sesiunii foto.

Foto: Vlad Andreev

“Ideea a apărut acum 5 ani, după ce am experimentat mai multe culori. De la blond la roșu, sună periculos, nu? Această schimbare a venit cu multe altele la pachet, mă refer nu doar la starea exterioară, dar și cea interioară. Temperamentul a jucat un rol important în această alegere. Consider că am personalitatea necesară și putere să port această culoare care mi se potrivește”, spune eroina.

Foto: Vlad Andreev

Înarmat cu aparatura necesară, plin de inspirație și emoții, fotograful proiectului, Vlad Andreev, făcea furori și magie așa cum știe el mai bine.

“Este ultima eroină a proiectului. Tare mulțumit sunt de ceea ce a ieșit până acum și sunt mai mult ca sigur că și de data aceasta totul o să fie așa cum ne-am imaginat. Emoțiile au fost cele pe care le-am primit de la fiecare eroină în parte, iar asta a fost tare frumos”, spune fotograful.

Foto: Vlad Andreev

Studioul forografic în care a avut loc sesiunea era plin cu de toate. de la fumul cu ajutorul căruia ies fotografii speciale și râsete, până la muzică bună și dispoziție la maxim.

Doar așa sesiunea trece mai degajat și mai plăcut”, menționează fotograful.

Foto: Vlad Andreev

Fotografiile cu celelalte eroine “Girls with red hair” le puteți vedea aici.

AUTOR: Diana Botnaru

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *