Primul sezon în limba română al legendarului desen animat „Cartea Cărților” este ACUM disponibil online, absolut gratuit. Momentul, mult așteptat atât de cei mici, cât și de părinți, a devenit realitate pe platforma oficială www.carteacartilor.tv și pe aplicația mobilă „Cartea Cărților”. La pachet puteți explora împreună cu micuții dvs. jocuri, concursuri, instrumente utile pentru memorarea Scripturilor și diverse activități captivante cu scop educativ pentru noua generație.

Primele 13 episoade în limba română din serialul „Cartea Cărților” sunt accesibile oricărui copil prin crearea unui cont online de către părinte și asumarea responsabilității că fiecare copil navighează pe internet supravegheat. Platforma „Cartea Cărților” este o enciclopedie biblică, care sădește în mintea și în inima copilului dvs. valorile creștine prin prisma cărora va învăța să se raporteze corect la mediul înconjurător.

În sezonul I explorați episoadele:
1.01 – La început…
1.02 – Testul!
1.03 – Iacov și Esau
1.04 – Lasă poporul Meu să plece!
1.05 – Cele zece porunci
1.06 – O aventură uriașă
1.07 – Răcnetul leului
1.08 – Primul Crăciun
1.09 – Miracolele lui Isus
1.10 – Cina cea de taină
1.11 – A înviat!
1.12 – Drumul spre Damasc
1.13 – Apocalipsa: Bătălia finală

Fiecare episod prezintă istoria biblică vizualizată cu o grafică modernă pentru copiii secolului 21 și dublată profesionist de postul de televiziune Alfa Omega TV. Producția are o narațiune fidelă și profundă a textului biblic „ambalat” cu o notă de umor, care captivează atenția copiilor și în aceeași măsură a maturilor.

Versiunea clasică „Cartea Cărților” difuzată la posturile publice în anii 90 revine cu același mesaj și aceeași eroi, dar cu o nouă haină vizuală pentru copiii post-modernismului. Difuzate în peste 106 de națiuni din întreaga lume, desenele „Cartea Cărților” au fost o unealtă puternică de evanghelizare și în România după căderea regimului comunist. După mai bine de două decenii, „Cartea Cărților” revine într-un format inedit pentru o nouă generație de copii.

La fel ca și acum 20 de ani, personajele principale: Cristi, Oana și roboțelul Memo călătoresc în timp ghidați de dispozitivul magic care le descoperă Biblia și istorii relevante pentru generații și veacuri.

Timp de 60 de ani, studiile arată că 85% din creștini Îl primesc pe Isus în viața lor între 4-14 ani. E important să prezentăm Evanghelia copiilor și ce alt mod mai bun decât prin desenele animate pe care ei le iubesc?

„Cartea Cărților” e un proiect de evanghelizare și ucenicizare pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 6-12 ani. A fost lansat prima oară în 1981, în Japonia. Datorită popularității acestei serii, Biblia a ajuns cea mai vândută carte în Japonia.

Peste o jumătate de miliard de oameni din 106 țări au vizionat prima serie a „Cartea Cărților”. Noua versiune „Cartea Cărților” este produsă de aceeași echipă de artiști experimentați care au realizat și desenele „Regele Leu”, „Mulan” și „Frumoasa și Bestia”.

Până în prezent, sezonul 1 din „Cartea Cărților” a fost tradus în 45 de limbi, cu alte 4 limbi în curs de finalizare. Producția a fost lansată în România în noiembrie 2016, iar în 2017 audiența a atins cifra de peste 160 de milioane în toată lumea. În România, Alfa Omega TV și alte 35 de stații de televiziune afiliate din întreaga țară au difuzat aventurile lui Cristi, Oana și Memo prin lumea Bibliei. Filmul „Cartea Cărților” a fost lansat și în Republica Moldova în toamna lui 2017 în limba rusă și în martie 2018, în limba română la postul public de televiziune Moldova 1.

„Cartea Cărților” e un proiect dezvoltat de The Christian Broadcast Network (CBN), dublat și difuzat de Alfa Omega TV în România.

Detalii pe stiricrestine.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *