Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, USM, lansează de pe 5 octombrie, prima televiziune online studențească. Un proiect la care pun umărul atât stundeții facultății, cât și profesorii. Un canal de televiziune care vine să pună în valoare abilitățile studenților deprinse la disciplinele din programul unviersitar.

GEORGETA STEPANOV, decan, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării: “În anul când Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, USM, împlinește 40 de ani de la fondare se dă start unui proiect de proporții. Și anume, se inițiază prima televiziune online de la facultate. Este un proiect ambițios, care își propune să pună în valoare potențialul studenților de creație și intelectual, materializat în știri, interviuri, informații care vor putea reflecta viața studențească și nu numai și vor putea fi preluate și transmise pe alte căi, în vederea valorificării realității sociale. Să-i urăm drum bun echipei și într-un ceas bun proiectului.”

VITALIE GUȚU, jurnalist, directorul primei televiziuni online FJȘC: “Prima televiziune online a Facultății de Jurnalism și Științe ale Comunicării vine să pună în practică materia teoretică asimilată la disciplinele facultății. Tocmai de aceea, ne dorim să dezvoltăm un produs de calitate, care să corespundă tuturor criteriilor instructiv-didactice, dar și a realităților dictate de piața media de la noi.”

Utilizatorii vor avea parte de interviuri, știri, reportaje și emisiuni realizate, în exclusivitate, de studenți și care vor reda o altă notă a realității, văzută prin prisma celor care studiază jurnalismul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *