Președintele ucrainean Volodomir Zelenski a declarat miercuri că toți pasagerii și membrii echipajului aflați la bordulaeronavei care s-a prăbușit în Iran și-au pierdut viața, citând informații preliminare.

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski își va întrerupe vizita în Oman pentru a se întoarce la Kiev în contextul prăbușirii avionului ucrainean Boeing 737 în Iran, relatează CNN.

O declarație anterioară postată pe contul personal de Twitter informa că liderul ucrainean vizita statul Oman împreună cu familia.

Zelenski a transmis într-un comunicat că Ucraina încearcă să stabilească circumstanțele producerii accidentului și numărul morților.

„Sincere condoleanțe familiilor și apropiațiilor tuturor pasagerilor și membrilor echipajului”, a adăugat Zelenski.

Un avion de pasageri al unei companii ucrainene, cu 176 de persoane la bord, s-a prăbușit, miercuri dimineață, la scurt timp după decolarea de pe aeroportul Imam Khomeini din Teheran

Avionul s-a prăbușit din cauza unor probleme tehnice după ce a părăsit aeroportul Imam Khomeini din Teheran, cu destinația Kiev.

Toți cei 176 de pasageri aflați la bordul avionului ucrainean Boeing 737 au murit după ce aeronava s-a prăbușit la scurt timp după decolare de pe principalul aeroport internațional din Iran, potrivit televiziunii de stat iraniene.

sursa: digi24.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *