DJ Sava, artistul din spatele hiturilor “I Loved You”, “Love in Dubai” şi “Bailando”, lansează un nou single cu videoclip. Este vorba despre “Coco Bongo”. De data aceasta, producătorul şi DJ-ul de succes colaborează cu Olga Verbitchi, câştigătoarea sezonului şase al concursului X Factor.

Muzica este compusă de DJ Sava, Zagga, Cătălin Tamazlicaru şi Cristian Tarcea, iar textul este scris de Zagga. “Cred că lansarea acestei piese reprezintă o nouă etapă, echivalentă cu un vis împlinit în viaţa mea. Colaborarea cu DJ Sava mi-a adus mai multă experienţă, dar mai ales posibilitatea de a cunoaşte oameni noi! Iar mai frumos de atât nu poate fi. Mulţumesc mult tuturor pentru acest pas”, a declarat Olga Verbitchi.

«Coco Bongo» este primul single pe care îl lansez anul acesta şi sper să vă placă. Este o piesă care te duce cu gândul la zilele de vară şi la petrecerile în aer liber din Mexic. Mă bucur că pentru această piesă am colaborat cu Olga Verbitchi, una dintre cele mai bune voci din ţară”, a mai precizat DJ Sava.

Videoclipul piesei “Coco Bongo”, realizat de Alex Ceauşu, are ingredintele unui clip hot ce ne duce cu gândul la vară: fete sexy, mare, plajă, ritmuri fierbinți, o poveste de dragoste, toate acestea pe fundalul exotic al oraşului Cancun.

AUTOR: Vasile Panţîr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *