După succesul înregistrat cu piesa “Mă ucide ea“, care a strâns peste 26 de milioane de vizualizări pe YouTube și a ocupat primul loc în cele mai importante clasamente muzicale, Mihail lansează un nou single, intitulat– “Simt că ne-am îndepărtat“. Melodia descrie momentele triste ale răcirii unei relații, precum și eforturile de a le compensa cu afecțiune.Povestea piesei este completată de un videoclip filmat în Malta, în regia lui Dima Dimov, care a colaborat cu Mihail și la clipul hitului “Mă ucide ea“.

Cu un intro de chitară ce amintește de sound-ul serilor de blues, piesa ne poartă într-o călătorie introspectivă, o recapitulare a momentelor de apropiere și îndepărtare. La fel ca și “Mă ucide ea”, la baza piesei stă o întâmplare reală trăită de Mihail.

“Trecuse ceva timp după ce mă despărțisem de fosta mea iubită, trecusem prin zile mai grele, pline de dor, zile fără sens, intense și pustii. A fost o zi în care ea a trecut să-și mai ia ceva lucruri de la mine și când ne-am văzut am mai povestit evident despre cum suntem. A fost o discuție mai formală și superficială, dar a fost un moment în care am realizat că vorbesc cu totalmente alt om. Mi-am dat seama că ea nu mai e fata de care eram îndrăgostit, că ea nu o să se mai uite la mine, probabil, niciodată cu privirea aia cu care ma obișnuise, a fost un moment trist în care mi-am dat seama că am pierdut o persoană dragă. Cred că textul din piesă e mai mult un pretext pentru a sublinia, de fapt, starea și atmosfera acelui moment de îndepărtare. A fost o trăire pe care am simțit-o atât de intens încât, la un moment dat, aș fi cântat doar ”Simt că ne-am îndepartat” și atât”, a detaliat Mihail

În continuare următiți videoclipul piesei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *