În timp ce toată lumea se întreabă ce va face de Crăciun și Revelion, noi te întrebăm: ai chef de un hackathon amețitor, cu arome de vin bun ? Și cu lume creativă, cu mentori prietenoși și gazde primitoare ? Dacă da, atunci “Chateau Purcari” și “Tekwill te invită între 15 și 17 decembrie să te înscrii în nebunia care poate să spargă stereotipurile și să aducă inovația, acolo unde, aparent, doar tradiția poate sta în capul mesei.

Așadar, sunteţi aşteptaţi la Wine Hacks by Purcari. Se va întâmpla la “Chisinau iHub”. Bineînțeles, participarea e gratuită. Vino singur sau cu un coleg ori prieten, cu care știi că vei face o echipă bună și vei propune o idee de business ce poate să ia foc. Dacă e votată de public, veți avea la dispoziție 48 de ore, spațiu, gustări și, moderat, un strop de vin de Purcari (așa, pentru testări și inspirație), ca să dezvoltați prototipul viitoarei afaceri. Și, ca să-ți fie mai ușor să-ți faci temele, vezi mai jos care-s așteptările față de produsele/prototipurile ce urmează a fi elaborate la Wine Hacks:

Mai ai nevoie de argumente ? Evident, premiile:

Chateau Purcari va oferi 20.000 lei echipei care va lua locul I. Pentru locurile II și III – câte 10.000 de lei. Tekwill promite câte o lună de hosting echipelor care vor ieși de la Wine Hacks cu locurile II și III. De altfel, organizatorii spun că nimeni nu va pleca acasă cu mâna goală.

Te înregistrezi aici până pe 13 decembrie. Iar, dacă mai ai întrebări, detaliile le găsești pe pagina de Facebook a evenimentului.

Inițiativa Wine Hacks este organizată cu suportul Western NIS Enterprise Fund (WNISEF).

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *