Primul sunet de clopoțel a răsunat astăzi pentru întâia dată pe holurile Școlii Internaționale Heritage. Ceremonia dedicată noului an școlar 2017-2018 a adunat în curtea instituției cei peste 200 de elevi însoțiți de părinți, corpul didactic, dar și fondatorii.

Profesorii de la Heritage au dat start noului an școlar într-un mod inedit – și-au făcut apariția în fața discipolilor în ritm de dans. La partea festivă au fost prezente și trei personaje din povești atât de îndrăgite de generații întregi. Guguță, Alice în Țara Minunilor și Buratino sunt eroii care au lăsat pentru o zi poveștile și au venit la Heritage, unde au fost alături de elevi. Primul sunet din istoria Școlii internaționale Heritage a fost marcat prin lansarea de baloane în culorile-simbol ale instituției. După care elevii au mers cu profesorii în clase, pentru prima lecție din acest nou an școlar.

Bogdanka Adamu, director, Școala Internațională Heritage

Ce zi glorioasă marcăm astăzi! Dragă comunitate Heritage, dragi copii, profesori, părinți și prieteni care sunteți astăzi prezenți aici, mă simt onorată și emoționată cu ocazia acestei zile speciale în viața fiecăruia dintre noi. Aseară mă plimbam pe holurile acestei școli, și acest loc parea gol și trist fără voi. Școala vă așteptă să umpleți acest spațiu cu zimbetele și vocile voastre de copii. În toate școlile din țară profesorii și elevii vor dedica prima oră limbii române. Aici, la Heritage se va vorbi în mai multe limbi, odată ce venim din mai multe țări și suntem mai multe naționalități, însă vom cinsti așa cum se cuvine casa și gazda noastră Republica Moldova. Dragii mei, țineți minte: oriunde vă veți afla, oricine veți deveni mai apoi, viitorul începe aici. Vă iubesc pe toți. Trăiască Republica Moldova, trăiască Școala Internațională Heritage!

Heritage, prima școală internațională fondată în Moldova, combină standardele educaționale naționale cu un programele internaționale acreditate International Primary Curriculum și Cambridge International Education. Acest model promovează dobândirea calificărilor educaționale internaționale prin studierea disciplinelor școlare în limba engleză și română/rusă. Absolvenții instituției vor deveni personalități cu un larg spectru cultural, competitive pe arena internațională, deținători ai diplomei de BAC și ai certificării Cambridge.

Pe lângă studiile  internaționale de calitate, elevii Heritage beneficiază de o infrastructură perfect confortabilă, dotări ultramoderne și un program extracurricular complex, care corespunde celor mai înalte exigențe educaționale ale secolului XXI. Astfel, la Heritage sunt disponibile cluburi de limbi străine, un clubul al voluntarilor, volei, baschet, fotbal și alte sporturi, artă dramatică, muzică și formație muzicală școlară, dans, interpretare vocală și cor, artă fotografică, LEGO Education, educație STEM, șah, gimnastică și multe alte activități extracurriculare.

Heritage reprezintă o școală internațională, o școală a viitorului, care crește personalități!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *