Kevin Webber este un britanic cu o poveste zguduitoare. Are 52 de ani şi a terminat al doilea „cursa mică” de la Arctic Ultra 6633: 193 de kilometri, scrie aimx.ro.

S-a intamplat la 3 ani de la momentul in care a fost diagnosticat cu cancer la prostata in faza terminala. Webber s-a refugiat in alergare si nu s-a lasat doborat de curele de chimioterapie. A incheiat si celebrul Marathon des Sables. Un monument de putere, Webber a fost „lovit” de o veste teribila cu doar 12 ore inainte de start. A aflat ca tatal sau a murit.

„Sunt extrem de trist ca nu am reusit sa-l vad in ultima sa zi din viata. L-am vazut in urma cu o saptamana cand am petrecut cateva ore bune impreuna. I-am spus cat de mult il iubesc si ca inseamna enorm pentru mine. Primul instict a fost sa ma intorc in Marea Britanie. Familia mi-a transmis insa sa raman aici si sa dau tot ce am mai bun in mine in aceasta cursa”, a scris Kevin pe pagina sa de facebook cu putin timp inainte de start, mai scrie sursa citată.

2 zile , 6 ore si 56 de minute a fost timpul lui Kevin Webber. A terminat al doilea. Trei concurenti au abandonat. „Am realizat cat de brutala este aceasta cursa. Sunt foarte mandru de mine ca am dus la capat cele 120 de mile. Am un respect urias pentru cei care reusesc sa parcurga intreg traseul cursei mari, de 617 kilometri. Va ramane peste limitele mele, dar cel putin am incercat”, a completat barbatul in varsta de 52 de ani.

REDACTOR: Alexandra Şaiman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *