Perseverenţa, efortul şi munca sunt lecţii universale pe care toţi oamenii ar trebui să le înveţe, indiferent de starea sau abilităţile lor. Munca grea şi efortul vor aduce întotdeauna rezultate bune. Patru prieteni cu sindrom Down au dovedit-o şi sunt şi vor fi un exemplu excelent pentru alte persoane. 

Este vorba de un grup de tineri argentinieni care şi-au dat seama că a fi antrepenor reprezintă o oportunitate importantă de muncă, după ce au fost respinşi de mai multe firme, pe motiv ca au sindromul Down, scrie portalul copilul.ro.

Şi-au deschis propria afacere

Din aceste motive, cei patru prieteni, sătui să-şi mai caute un loc de muncă unde să le fie recunoscute cu adevarat abilităţile, au decis să fie proprii lor şefi şi au deschis o pizzerie cu un serviciu de catering numit “Los Perejiles,” specializat în petreceri şi evenimente.

Afacere a pornit în 2016 şi au vrut să arate lumii cum pot 4 persoane cu sindromul Down să pună pe picioare propria afacere şi să o facă să prospere. Iar cei mai multi dintre angajaţi erau oameni cu aceleaşi probleme, mai scrie sursa citată.

REDACTOR: Corina Rusu

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *