Proiectul „Cariera Mea

” oferă tinerilor oportunități de a afla informații relevante ce țin de carieră, profesii și afaceri cu invitați speciali din domenii variate, dar și experiențe semnificative. Astfel, în data de 16 noiembrie 2021, ora 19:00, Centrul Republican pentru Copii și Tineret „ARTICO” vine cu un nou eveniment în care tinerii vor descoperi de la Alexandru Bordea informații esențiale despre antreprenoriat și de unde ar putea începe un novice cariera de antreprenor.

Să alegi corect ideea de business la start este 90% succes garantat – cu resursele care le ai, acolo unde ești, cu ceea ce poți” Alexandru Bordea.

Antreprenoriatul este un proces dinamic ce presupune viziune, schimbare și creație. El necesită energie și pasiune pentru crearea și implementarea noilor idei și a soluțiilor creative. Ingredientele necesare antreprenoriatului sunt: dorința de a-și asuma riscuri calculate, abilitatea de a forma o echipă eficientă pentru afacerea ce va fi înființată, de a gestiona resursele necesare, de a concepe un plan de afaceri solid și viziunea de a recunoaște oportunități acolo unde alții văd haos.

Cine este Alexandru Bordea?

Subiectele abordate:

A gândi este ușor, a acționa este dificil, iar a-ți transpune gândurile în fapte este cel mai dificil lucru.” Johann Wolfgang Von Goethe

Pregătește întrebările și fii gata!!!

Sesiunea va fi transmisă live, pe facebook https://www.facebook.com/carieramea1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *