Se pare că proiectul Platformei “DA” a eşuat. Stă foarte prost în sondaje. Din ce în ce mai mulţi oameni  încep să vadă adevărul. Proteste nu se mai fac. Nici nu ştiu dacă mai sunt ceva corturi  în PMAN. 

Usatîi şi Dodon şi-au retras corturile din faţa Parlamentului.  Veteranii războiului din 1992 au fost primii care s-au retras. Oare ce mai spune acum generalul Gămurari ?  Azi am văzut că vreo câteva persoane importante su părăsit partidul. E o problemă pentru ei. Imediat vin alegerile prezidenţiale. Opoziţia pro-europeană nu reuşeşte să numească un camndidat comun. Nimeni nu cedează. Toţi vor ca ei să fie candidatul unic.
Toate acestea îi convin perfect lui Plahotniuc. Îl fac să nu pară aşa de rău. Asta în timp ce Plahotniuc duce o campanie foarte interesantă. El vrea să arate că el este băiatul bun care ajută pe toată lumea.
Problema mare este că nu avem un candiat unionist puternic. Acum, mai mult ca niciodată, forţele unioniste trebuie să facă front comun. Asta drept răspuns la forţele pro-ruseşti.
AUTOR: Szasz Sebes Paul pentru MOLDOVA 9

One Response

  1. E si clar ca Platforma DA deja gata e dusa de ripa mai ales dupa ce au declarat carevai secrete din Platforma despre Nastase cei care au esit eri din PLatforma …..Parca il vad cu Nastase peste un timp ramine singur in PLatforma lui de doi bani doar cu Fratesu si ambii lingindul intr-un loc pe Topa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *