La Chișinău  se întâmplă ceva. Se pare că   este începutul unei dictaturi.  Regimul   binomului Plahotniuc – Dodon (asta ca să-l citez  pe profesorul  Dan Dungaciu) pare să fie mai rău decât regimul Voronin Se  începe  o epurare a românilor din  posturi importante. Lupta contra românilor se duce deja pe față. 

Cel mai elocvent exemplul este acela al doamnei Ana Guțu, prim-vicerector ULIM și vicepreședinte PUN (Partidul Unității Naționale). Dânsa a fost forțată să își dea demisia de la ULIM. Asta din cauza  viziunilor politice. Moldova se pare că tinde spre dictatură. Doamna Ana Guțu este, acum, șomeră.

Un caz mai interesant este legat de postul 10TV Moldova. Un post  de televiziune pro-românesc. Precizez că nu sunt un fan al acestui post. Asta din mai multe motive. Totuși cred că acest post trebuie să existe. Se urmărește închiderea postului. Asta în timp ce nimeni nu se leagă de televiziunile rusești.   Sunt semne clare că este începutul unei dictaturi. Mă tem însă  că România va fi luată pe nepregătite și nu va ști cum să răspundă atacurilor. venite de la Moscova, via Chișinău.

AUTOR: Paul Szasz Sebes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *