E deja clar faptul că  vor fi alegeri parlamentare anticipate. Asta pentru că nu cred că în două săptămâni vor reuși să  formeze un guvern și  să aleagă conducerea Parlamentului. Miza este una foarte importantă. Asta mai ales în condițiile în care situația economică  se agravează.
Prețurile au explodat. Presa lui Plahotniuc dă vina pe opoziție pentru tot ceea ce se întâmplă. Uită să spună că  Plahotniuc face tot posibilul  ca să nu piardă puterea. El este disperat. Plahotniuc, în disperarea lui,  preferă să arunce Republica Moldova în cea mai puternică criză economică.
Greșeala celor de   la ACUM   a fost faptul că au tot sperat că socialiștii vor face alianță cu ei. Socialiștii nu fac nimic fără aprobarea  lui Plahotniuc.  Să nu mai spunem că asta îi va costa viitorul politic pe cei de la ACUM. Ceea ce trebuie să facă blocul ACUM, asta în condițiile în care rezultă  clar că vor fi alegeri anticipate, este să fie mai activi în societate.
Pentru că ei trebuie să câștige majoritatea. Asta ca să nu mai fie nevoiți să facă   alianță cu altcineva. Partidul Nostru  are mari necazuri. În special Renato Usatîi, liderul lor. O salvre, pentru partid, ar fi o alianță cu PCRM. Atât doar că mrele câștigător, în cazul realizării acestei alianțe, ar fi Voronin. Asta pentru că ar reveni.
AUTOR: Paul Szasz Sebeș
***NOTA REDACŢIEI: Acest articol reprezintă doar opiniile autorilor și nu implică viziunile redaţiei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *