Republica  Moldova, de când există ea, a dus și duce politica celor două fețe O față este îndreptată spre apus. Alta este îndreptată spre  răsărit.  Să fie bine cu toată lumea.   Să nu supere  pe fratele mai mare de la răsărit.  Însă nici pe europeni. Mai ales că de aici vin banii.

  România a dat întotdeauna bani. Greșeala României este că a aruncat cu bani Nu a investit bani. România  a băgat bani în Găgăuzia.  Acolo este guvernator o doamnă care laudă tot timpul Rusia.  A dat ceva bani Rusia pentru Găgăuzia ?  Normal că nu !  Păi și atunci ?  De gazoduct și interconectarea energetică nici nu vreau să mai vorbesc.
   O treabă, despre care nici nu se vorbește în Români, este investiția pe care au vrut să o facă cei de la Dedeman . O companie românească. Guvernarea de la Chișinău a făcut tot posibilul să nu-i lase. Din păcate au și reușit.   Oare făceau la fel dacă Dedeman era o firmă rusească ?  Asta înseamnă că România este bună doar pe post de vacă de muls pentru guvernarea de la Chișinău. Investițiile românești nu sunt bune.
AUTOR: Paul Szasz Sebes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *