O știre m-a bulversat. Este vorba despre referendumul din Bulgaria. Știrea spune că trei județe din Bulgaria vor să se unească cu România.

Știrea asta mi-a dat de gândit. Am căutat pe internet surse străine. O informație de acest gen ar fi apărut pe canale străine de știri. Însă eu nu am găsit pe nicăieri. Ceea ce denotă că această știre e un fake news de proporții. Face  parte  din războiul informațional privind Centenarul Unirii.  Un război controlat de la Kremlin. O asemenea știre a aprins unele spirite prin Ucraina. Mă refer la zona Cernăuți. Acolo avem probleme mari cu naționaliștii ucraineni. În Republica Moldova nici nu mai vorbesc. Știrea le vine mănușă lui Igor Dodon și tuturor  celor care urăsc România.
Tare mă tem că acesta e doar începutul. O să avem de dus un război informațional foarte greu. Propaganda rusească  e foarte eficace. Văd zilnic cum lucrează propaganda rusească  la Chișinău.  Vom avea parte de atacuri propagandistice pe granița de est. Să nu uităm că se pare că  Dodon vrea să lanseze anul Ștefan cel Mare, tocmai la Putna.
AUTOR: Paul Szasz Sebes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *