La Chişinău  se dau semne de existenţă  a unei lupte anti. corupţie. Sunt ele reale ? Până acum se pare că doar se mimează luota anti- corupţie. De ce ?  În afară de Vlad Filat, dar şi aici sunt  unele dubii, nu au fost condamnaţi nume grele. Cel mai cerut nume, de către populaţie, este cel al lui Plahotniuc. 

Se pare că  lupta anti- corupţie a ajuns chiar şi în PD. Ministrul Agriculturii, Eduard Grama, a fost reţinut. Nu ştiu cât este de reală  această luotă anti- corupţie în cadrul PD.  Mă tem că este doar o simulare. Plahotniuc, care este preşedintele PDM, vrea să mai cureţe un pic imaginea partidului.  Sigur că  el nu va păţi nimic.
Între timp, Igor Dodon s-a dus din nou la Moscova.   Acolo s-a întâmplat un lucru interesant!  El a fost ţinut, timp de câteva ore, în anti- camera lui Putin.  Asta îmi dă mult de gândit.  Înseamnă că  nici Putin  nu îl mai susţine. Este posibil ca  Putin să se fi supărat pe Dodon.  Asta datorită declaraţiilor făcute în Italia  privind rmata rusă de pe Nistru.
AUTOR: Paul Szasz Sebes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *