La “After School” de la Tekwill Academy Kids puteți descoperi un model de organizare a timpului elevului de către părinți. Specialiștii de aici îi pot ghida pe copii în lumea cunoștințelor, îmbinând învățarea și distracția.

Împreună cu profesorii elevii își pot face temele pentru acasă la matematică distractivă, robotică, programare, engleză, dezvoltându-le aptitudini pentru profesiile viitorului.

Programul After School presupune: preluarea de la școală, servirea prânzului, o gustare sănătoasă, efectuarea temelor de acasă, studiul limbii engleze în fiecare zi, activități de inginerie și programare, artă + fun, magic box (presupune pregătirea unor surprize, întâlniri cu personalități interesante, excursii, experimente) Elevii vor fi multilateral dezvoltați, având atât cunoștințe din lumea științei, cât și aptitudini creative:

• activitatea interactivă ”How it works lab” va trezi interesul pentru tehnologie;

• orele de dans și de sport vor reduce stresul și vor energiza micuții;

• orele de retorică și dicție vor șlefui capacitățile de a ține un discurs în public.

Activitatea micilor elevi este susținută de mentori cu profil pedagogic și experiență în domeniul educațional. Părinții sunt liniștiți și mulțumiți, iar copiii acestora: entuziasmați și motivați să învețe ceva nou, fiind astfel garantată o carieră de succes în viitor testând aceste meserii.

REDACTOR: Alexandra Şaiman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *