Ieri, 20 septembrie, a avut loc un nou miting în centrul Chişinăului, organizat tot de Platforma Civică “Demnitate şi Adevăr”. Aceleaşi revendicări, aceleaşi persoane care vorbeau de la tribună.

Au spus că aşa cum a căzut Voronin, aşa va cădea şi actuala guvernare. Nu este oare acesta un semn destul de clar că ei doresc repetarea evenimentelor din 7 Aprilie ? Acum, cei de PlatformaPlatforma Civică “Demnitate şi Adevăr” au început să  organizeze proteste prin raioanele Republicii Moldova.

În vara acestui an, Igor Dodon anunţa că prin septembrie va începe să organizeze proteste prin raioane. În ce lună suntem ? Septembrie! Să fie aceasta tot o coincidenţă ?

Ei vorbesc despre faptul că presa aservită guvernării manipulează lumea. Aşa şi este. Dar ei nu fac la fel ? Au organizat un marş automobilistic. Acesta a început la Telecentru, în faţa Radioului şi a Televiziunii Publice.  Şoferii au primit ordine să plece cu aparatele radio incluse la volum maxim. Bineînţeles că nu pe orice post de radio: numai pe postul Jurnal FM. Post care face parte, după cum spune şi numele, din acelaşi trust de presă ca şi Jurnal TV. Oare asta nu e tot manipulare ?

AUTOR: Paul Szasz Sebes pentru MOLDOVA 9

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *