Martha, o femela din rasa mastiff napoletan, ce are o greutate de 56 de kilograme, a fost desemnata vineri seara cel mai urat caine din lume, la cea de-a 29-a editie anuala a unui concurs chinologic insolit.

Martha era deja unul dintre marii favoriti ai publicului prezent la World’s Ugliest Dog Contest 2017, o competitie organizata in nordul statului american California, intrucat se “prabusea” adeseori, zgomotos, pe scena, in momentele in care ar fi trebuit sa impresioneze juriul cu alura ei impunatoare, spre amuzamentul spectatorilor.
A fost salvata atunci cand era aproape oarba, dar, dupa mai multe operatii, Martha poate din nou sa vada, a dezvaluit antrenoarea ei, Shirley Zindler, potrivit AGERPRES. Martha a castigat un cec in valoare de 1.500 de dolari, un trofeu stralucitor si o calatorie la New York, unde va avea mai multe aparitii pentru mass-media din Statele Unite. Ea a invins in finala concursului alti 13 caini. Cei mai multi dintre finalisti au fost animale batrane si de talie mica.

http://

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *