Nou şef al Fondului de Investiții Sociale din Moldova, Iurie Chiorescu, s-a întâlnit cu ambasadorul României în Republica Moldova, Daniel Ioniță.

Cei doi oficiali au făcut un schimb de opinii privind proiectele implementate cu sprijinul părții române, inclusiv “Programul de asistență tehnică și financiară acordată de Guvernul României pentru instituțiile preșcolare din Republica Moldova”, gestionat de Fondul de Investiții Sociale din Moldova (FISM).

Până în prezent, în cadrul „Programului de asistență tehnică și financiară acordată de Guvernul României pentru instituțiile preșcolare din Republica Moldova” au fost renovate peste 845 de grădinițe (circa 940 de subproiecte). În context, Iurie Chiorescu a trecut în revistă proiectele pe care le implementează la ora actuală FISM.

În cadrul întrevederii, Daniel Ioniță a apreciat calitatea înaltă a activităţii FISM, urându-i noului director succes în continuare. Directorul FISM a menţionat că îşi începe mandatul cu mult optimism şi cu dorinţa de a contribui la implementarea programului bilateral de renovare a instituțiilor preșcolare din Republica Moldova.

REDACTOR: Diana Botnaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *