Basarabeanca Nicoleta Nucă s-a aflat astăzi în studioul Kiss FM din România, unde a cântat live noul său single – „Amintiri”. Discuția dintre cei trei a debutat cu un subiect cât se poate de serios, dar care a dat naștere la câteva replici: căsătoria.

„Am o viziune un pic diferită asupra căsătoriei: nu m-aș lega cu mâna proprie de gard. Să fii căsătorit e ca și cum te-ai fi închis într-o colivie. Țin mult la libertatea de a face ce vreau, când vreau. Dacă am chef azi să stau nemachiată și nu spăl un teac de vase, așa rămân. Când ești căsătorit deja trebuie să respecți și spațiul celuilalt.”, a declarat Nicoleta.

Cântăreața a povestit că piesa „Amintiri” e scrisă de Carla’s Dreams, iar clipul e filmat în Republica Moldova, în regia lui Roman Burlaca, același cu care băieții au colaborat la clipurile lor: „Am zis să devin și eu un pic Carla’s Dreams pentru o piesă, dar le-am zis să fie mai puțin machiaj.”, a râs Nicoleta.

Artista a mai dezvăluit și că se pregătește să lanseze un nou single, ceva mai ritmat, „Când pleci”, scris tot de Carla’s: „E o piesă mai dinamică, un pic atipic pentru mine. Lumea s-a obișnuit că eu sunt cea cu piesele melancolice, de suflet. Vreau să le arăt că pot să fiu și pozitivă. E tot o melodie scrisă de Carla’s Dreams. Nu știu exact data lansării, dar clipul e gata de o lună.”  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *