Carla’s Dreams este pe val de mai bine de un an, iar aproape toate piesele lansate au fost hituri. Concertele sunt sold-out, așa că ce și-ar mai dori un artist. Poate bani, poate faimă, fani mai mulți, vizualizări cu zecile de milioane pe YouTube. Moldovenii de la Carla’s Dreams și-au dorit să scoată melodii cântate și în limba rusă, asta pentru că au foarte mulți fani. Zis și făcut. Trupa a prezentat noua melodie cântată în limba rusă la un post de radio. Ea se numește “Треугольники”, în traducere “Triunghiuri”.

Pentru acest videoclip, Carla’s Dreams a colaborat cu echipa cu care a facut si videoclipurile anterioare: Roman Burlaca (regizor) si George Secrieru (DoP).

Pe langa albumul in rusa, Carla’s Dreams lucreaza deja la un nou album in limba romana. Foarte curand, vor lansa si noul single in limba romana.

Carla’s Dreams se bucura de un succes neasteptat, dar meritat, datorita reusitelor din ultima perioada a tuturor pieselor lansate. Piesa “Sub pielea mea #eroina” a cucerit radiourile din Rusia, Franta, dar si India, China.

Vitalii Gulico || radionunta.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *