În noaptea dintre ani, binecunoscuta prezentatoare TV a preferat să petreacă doar alături  de fiica ei, Violeta, fruct al mariajului cu Ștefan Bănică Junior.

Vedeta a postat, pe pagina ei de pe o rețea de socializare, o fotografie emoționantă, în care apare alături de Violeta.

Imaginea este însoțită de un mesaj înduioșător.

„Fericirea se cântarește în … clipe. Iar atunci când le trăiești, le simți atât de prețioase, încât ai da o viață pentru a trăi doar acele secunde, încă o dată măcar, doar atât. În seara asta, la trecerea dintre ani, suntem noi două. Așa am simțit, așa am vrut. Desigur, oameni ce ne iubesc ne sunt aproape cu inima și cuvântul, chiar dacă ei se afla acasă, iar noi hai-hui într-un alt colț de lume. Dar am vrut să trecem pragul unui an pe care-l vrem lăsat în urmă doar noi două, suflet lânga suflet, una pentru cealaltă cu totul. Ea mi-a ales ținuta: o rochie simplă, dar cu un imprimeu sugestiv – Audrey Hepburn. Nu sunt genul de fan înfocat, doar că aflându-i istoria, simt o conexiune, dincolo de timp. Și Violeta știe asta.

Dialog neașteptat acum câteva clipe: ” Mami, ești tare frumoasă în seara asta. Semeni cu Audrey! E modelul tău?” ; „Mulțumesc, iubita mea mică, frumos compliment!!!… Dar să știi că e tare greu să atingă cineva strălucirea ei în toate aspectele vieții, chiar dacă acel cineva e mămica ta…” ( n-are rost să mai spun că mi-au dat, pe loc, lacrimile, nu-i așa? Și încep să-i povestesc pe scurt despre Audrey, despre talentul ei, delicatețea și puterea sa, călătoriile în jurul lumii pentru a ajuta copiii săraci…) „Păi vezi că am dreptate? Mami, eu nu vorbesc de premii, succes în carieră sau frumusețea văzută pe dinafară. Tu ești atât de frumoasă în interior! Asta e tot ce contează!”
…. Clipa aceea de fericire de care vă vorbeam. Dincolo de care da, nimic nu mai contează. Aș putea spune stop acum, aici, fără nici macar un regret. Aș pleca …fericită!”, a scris Andreea Marin pe o rețea de socializare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *