După ce a cucerit lumea cu hitul „The Violin Song”, a adunat peste 1.000.000 de căutări pe Shazam şi sute de milioane de vizualizări pe YouTube cu piesele sale şi cele produse de el, producătorul şi artistul Monoir revine cu un nou single, alături de Alina Eremia. O coproducţie Cat Music, Thrace Music şi MediaPro Music, piesa „Freeze” este compusă de artist împreună cu Maline Johansson, Herman Gardarfve şi produsă în studioul Thrace Music.
Videoclipul, în regia lui Ionuţ Trandafir, redă în imagini mood-ul urban marocan şi subliniază sound-ul piesei şi elementele folclorice. „Am compus «Freeze» în Suedia, alături de Maline şi Herman, doi compozitori foarte talentaţi. Este o piesă care m-a pus puţin pe gânduri deoarece nu ştiam cine ar putea să o interpreteze, iar după ce am finalizat-o, m-am gândit la Alina Eremia şi mă bucur că am făcut asta pentru că vocea şi interpretarea ei au reuşit să depăşească orice aşteptare. De data aceasta, mă veţi auzi cântând alături de Alina. Am lucrat câteva luni la acest single şi între timp mi s-a alăturat şi Alex Parker, care a venit cu un vibe bun care mi-a plăcut”, a declarat Monoir. „«Freeze» este o piesă specială care reinventează beat-uri din folclor! Am acceptat propunerea lui Monoir de a cânta alături de el pe această piesă fără să stau pe gânduri. Noi doi ne-am cunoscut la studio, în timpul unei sesiuni pentru primul meu album solo, «360», şi ne-am înţeles perfect. Sunt sigură că şi vouă o să vă placă mult piesa şi că o să îi daţi play de mai multe ori, la fel cum am făcut şi eu după prima audiţie!”, a declarat Alina Eremia.

Primul single lansat de proiectul Monoir, „The Violin Song”, a adunat peste 61 de milioane de vizualizări pe YouTube, iar în luna martie a anului 2017, producătorul şi artistul Monoir a colaborat cu June pentru „We Had Love”. În luna mai a aceluiaşi an, a lansat alături de Bianca Linţă single-ul şi videoclipul „Golden Sands”, apoi a încheiat anul cu piesa „Save the night”, în colaborare cu Alexandra Stan.
Până în prezent, artistul a colaborat cu nume precum Laurenţiu Duţă, Elena Gheorghe, Costi Ioniţă, Marius Moga, Deepcentral, Delia şi a produs single-uri de succes precum „Ieri Erai” (Raluka), „Am dat tot” (3 Sud Est), „Duminica” (DJ Project & Elena Gheorghe), „Like a Virgin” (Alexandra Stan) şi „Vida Linda”(Sasha Lopez & Ale Blake).
AUTOR: Vasile Panţîr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *