Miroslava Iasîbaş a devenit Mini Miss Moldova. Frumoasa Mira are patru ani şi se ocupă cu modelingul deja de doi ani de zile. Cu această activitate se ocupă din suflet, susţine mama fetei, Natalia Iasîbaş. 
Anul trecut, la concursul Mini Top Model, Mira a ocupat locul doi. La competiţie de frumuseţe şi intelingeţă Mini Miss Moldova, Mira a trebuit să treacă prin patru probe: ieşirea pe podium, prezentarea în costum sportiv, testul de inteligenţă şi prezentarea rochiei de seară. Pentru acest concurs Mira s-a pregătit intensiv timp de şase zile.
Pentru a reuşi şi a câştiga o asemenea competiţie trebuie să ai bani şi o dorinţă din partea copilului de a participa, carismă şi zero emoţie. Şi nu în ultimul rând, încredere din partea părinţilor. Mama Miroslavei ne povesteşte că de fiecare dată îi spune fetei sale: “Tu eşti cea mai BUNĂ”.
NATALA IASÎBAŞ, mama Miroslavei – câştigătoarea titlului de Mini Miss Moldova
Când am ajuns la concrus, pe masă erau deja coroniţele pentru fetele care urmau să câştige. Pentru locul întâi, coroana era cea mai mare. Şi eu am întrebat-o: o doreşti pe cea mai mare?... Atunci, depune efort să fii prima. 
Un plus de valoare care a cântărit enorm de mult la rezultatul final a fost prezentarea. Mira iubeşte enorm de mult să recite poezii care copiii de vârsta ei nu le învaţă. Spre exemplu versuri semnate de Anna Ahmatova, Constantin Dragomir sau de Mihail Isakovski. Iar acest lucru a contat enorm la câştig, ne mai spune Natalia Iasîbaş.
Mira nu se opreşte aici, ea va continua să practice modelingul şi să fie cea mai bună.
AUTOR: Alexandra Şaiman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *