Mini-Miss Moldova, Miroslava Iasîbaș cucerește cele mai importante podiumuri de modă din lume. Recent, tânăra artistă a revenit din Italia, unde a deschis colecția semnată de designerul Lidia Selici, la Milano. Misiunea nu a fost una dintre cele mai ușoare. Și asta pentru că, rochia pe care a purat-o Mira a fost croită din câteva zeci de metri de țesătură. Au fost utilizate trei feluri de material. Doar trena rochiei avea 2,5 metri lungime. Accesoriul pentru cap, de asemenea a fost impunător. Dar și așa, Mira s-a descurcat și de această dată de minune. 

Mai mult ca atât, la Milano, Italia, Mira și-a văzut un alt vis realizat. În Pița Duomo din centrul metropolei, timp de o oră, Mira a lucrat cu unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați fotograi italieni – @BRUNO MALANCHINI. Sesiunea video și foto a avut loc începând cu ora 6.30 dimineața. S-a optat pentru această oră matinală, pentru ca în cadru să nu nimerească altă lume, în condițiile în care acest loc este super vizitat de un număr imens de localnici și turiști.

Pentru început era cam greu să facă față frigului, dar Mira s-a isprăvit și cu această provocare. Ulterior, mini-miss Moldova a lucrat vreme de două ore cu conaționala noastră @Xenia Dem, care mai bine de zece ani locuiește la Milano. Deja, în cel mai scurt munca celor două frumuseți o vom admira în paginile unei renumite reviste de modă din Chișinău.

Până atunci, Mira se pregătește intens pentru campionatul mondial de dans, care se va desfășura în luna octombrie la Sankt-Petersburg, Federația Rusă.

AUTOR: Vitalie Guțu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *