Candidatul PSD la alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă, a declarat, duminică seară, la anunțarea rezultatelor Exit-Poll, că votul dat de români o onorează, dar o şi responsabilizează.

”Vreau să mulţumesc tuturor celor care au fost la vot. Acest vot ne onorează, dar ne şi responsabilizează. Le mulţumesc primarilor care au fost foarte implicaţi. Conform exit-poll-ului suntem în turul doi”, a spus Viorica Dăncilă.

Declarații Klaus Iohannis: “Am reușit! Am reușit să învingem PSD-ul mai mult decât oricând în ultimii 30 de ani! Niciodată românii nu au votat atât de mult și atât de clar împotriva PSD-ului și acest lucru pentru România înseamnă un pas enorm înainte. Sigur, rezultatele oficiale vor veni mâine, însă datele de exit-poll arată deja că milioane, milioane de români din țară și din diaspora au votat pentru proiectul nostru, pentru o Românie normală și pentru a continua procesul important de schimbarea în bine din România”.

Președintele Klaus Iohannis le-a mulțumit tuturor celor care i-au acordat încrederea, dar și celor care “nu cred neapărat într-un partid anume”, dar care își doresc o Românie normală.

REDACTOR: Corina Rusu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *