Maia Țăran se consideră o “campioană pozitivă” și asta pentru că a reușit să învingă violența la care era supusă mereu din partea soțului ei. A încercat de mai multe ori să-și pună capăt zilelor. Întregul calvar a durat ZECE ANI. În continuare vă propunem să vedeți povestea Maiei într-un clip video:

După ce Maia a povestit cu lux de amănunte prin ce chin a fost nevoită să treacă ea și copiii ei, eroina noastră a transmis și o scrisoare către fiica ei. Acolo găsim povețele unei mame care a fost supusă batjocorilor.

Acum Maia Țăran se simte fericită și în siguranță, iar copiii ei zâmbesc din nou. Istoria cutremurătoare a Maiei a fost prezentată în cadrul campaniei naționale “16 zile de activism împotriva violenței în bază de gen”. Acțiunea se desfășoară în perioada 25 noiembrie – 10 decembrie. În cadrul campaniei sunt aduse în prim-plan poveștile de viață ale femeilor care au depășit violența domestică și acum vorbesc public despre asta, ajutând și alte femei să facă primul pas și să rupă teama și tăcerea.

Alexandra Șaiman // radionunta.com

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *