Startup Weekend Moldova, ediția locală a unei competiții internaționale de referință în domeniul antreprenoriatului tech, vine pentru a noua oară în întâmpinarea dorinței tinerilor “technopreneuri” care vor să-și transforme ideile de business în startupuri viabile.

FIŞA TEHNICĂ

Evenimentul va avea loc în perioada 10-12 noiembrie, la Tekwill, reunind mai multe echipe de tineri care vor dezvolta mini-prototipul unei afaceri în domeniul IT. Echipa câștigătoare, pe lângă faptul că va fi remunerată cu un premiu bănesc, va continua bătălia în cadrul Global Startup Battle.

Ce concept distinct respectă Startup Weekend Moldova ?

Timpul alocat pentru lucrul intensiv asupra ideii de startup este de 54 de ore. Nici mai mult, nici mai puțin. De vineri seara până duminică, împreună cu echipa, veți dezvolta conceptul unui proiect IT pe care, ulterior, îl veți prezenta în fața juriului.

P.S. Garantăm lucru pe noapte. În total, 54 de ore de frământat continuu al ideii.

Cine poate participa ? 

Developeri, designeri, manageri, experți în marketing, entuziaști, artiști grafici. În linii mari, toată lumea frumoasă care dorește să facă lucruri răsunătoare care aduc fericire și bani.

Ce o să ai de la această competiție ?

Beneficiile pe care le vom enumera nu sunt aranjate neapărat în ordinea importanței lor:

Cum te înregistrezi ?

Biletele pot fi procurate aici: https://www.tekwill.md/events/startup-weekend-moldova-2017

Informații actualizate permanent despre Startup Weekend Moldova pot fi găsite aici pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/swmoldova/

Gândește-te de două ori, iar a treia oară înregistrează-te la Startup Weekend Moldova 2017.

# # #

Startup Weekend Moldova este organizat de Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC și Tekwill cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională și Guvernului Suediei în cadrul Proiectului „Dezvoltarea Centrului de Excelență în Domeniul TIC”, în parteneriat cu iHUB.

radionunta.com este partner media al evenimentului.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *