Fosta șefă a Educației, Maia Sandu, a venit în această dimineață de 1 septembrie cu o felicitare către elevii, studenții și profesorii din toată țara. Mesajul a fost pe pagina sa personală de pe o rețea de socializare.

“Sper că ați avut parte de o vacanță odihnitoare și vă întoarceți cu forțe noi. Și în acest an, vreau să vă amintesc că școala trebuie să fie locul în care mergeți cu plăcere și depinde de voi toți dacă acest lucru se va întîmpla sau nu. Profesorii pot face școala un loc în care tinerii să se simtă protejați și încurajați, un loc în care toți deopotrivă se simt parte a comunității. Elevii și studenții trebuie să înțeleagă că școala este cea mai importantă investiție din viața lor și că profesorii îi pot ajuta enorm în pregătirea și dezvoltarea personală. O școală în care elevii și profesorii se respectă reciproc nu este doar o școală în care se învață și se lucrează cu plăcere, ci și una cu rezultate foarte bune”, a scris Maia Sandu.

Maia Sandu crede cu tărie că reformele pe care le-a inițiat și care au durat trei ani de zile vor fi continuare.   “Cred cu tărie că o să continuați pe același făgaș și o să demonstrați tuturor că se poate reuși chiar și în condiții dificile, că lucrurile bune nu sînt abandonate la prima cotitură. Vă doresc un an școlar interesant și plin de descoperiri!”, mai scrie Maia Sandu.

AUTOR: Alexandra Șaiman, reporter MOLDOVA 9

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *