Mii de oameni au venit în inima Chișinăului să se bucure de sărbătoare. Au fost multe și savuroase deserturile din acest an. Circa 30 de patiseri s-au întrecut cu operele lor culinare, inspirate din rețete locali, internaționale și vegane.

Coada cea mai mare a fost la standul Irinei Negară, unde lumea a fost gata să aștepte și 20 de minute pentru a gusta din macaronsurile sale.

 

Cireașa de pe tort anul acesta a fost împărțită între un medovik de casă, un antreme cu mango și un mousse din pomușoare vegan.


Anul acesta, decorul evenimentului a fost de-a dreptul impresionat! Intersecția a fost transformată într-o adevărată casă de distracții. Vizitatorii și-au făcut poze  cu cei dragi într-o cadă adevărată, într-un dormitor și într-o sufragerie, adică acolo unde petrecem cel mai mult timp cu oamenii noștri dragi.


Cei mai fericiți au fost cei de la la Târgul Copiilor Cuminți. Copiii și-au vândut cărțile, hainele și jucăriile și au căștigat sume bune de bani, din care parțial au pus de-o parte și parțial le-au cheltuit chiar la târg.

Lumea s-a distrat pe cinste alături de Clounella, Adrian Ursu, Trupa Black & White, ”Elwi’s
Band”, Lemonique, Ana Cernicova și  Amelia Uzun.

REDACTOR: Diana Botnaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *