Vara își intră treptat în drepturi, cu temperaturi caniculare, vreme senină și timp pentru distracții. Copiii sunt cei mai bucuroși că a venit sezonul estival, iar dacă nu te-ai pregătit încă, prinde câteva sugestii de la Mamico.md. Puține magazine pentru copii în Chișinău te pot bucura cu o asemenea varietate de produse, deci fii atent în continuare.

Canicula cere hăinuțe adaptate condițiilor

În această perioadă sunt binevenite hainele din stofe naturale, ce respiră și absorb eficient umezeala. Culorile trebuie să fie deschise, deoarece asemenea nuanțe reflectă mai bine razele solare și, deci, păstrează un regim termic confortabil. Copiii au un sistem de reglare a temperaturii corpului mai sensibil decât cel al adulților, deci trebuie să te asiguri că faci tot posibilul pentru a evita supraîncălzirea. O pălărie de soare este obligatorie, chiar dacă evitați plimbările în cele mai aride ore ale zilei. De asemenea, nu uita de un produs cu SPF, care va completa protecția oferită de hăinuțe calitative. Iar ca să nu alergi prin diferite magazine cu haine pentru copii din Chișinău, poți comanda toate cele necesare dintr-un singur loc (și da, Mamico.md are livrare exact la ușa ta).

Nu poți construi o căsuță în copac? Alege un cort anti-UV

Un cort anti-UV este extrem de binevenit în cea mai toridă perioadă a anului. Confortabile, compacte și rezistente, cele câteva modele disponibile pe platforma online Mamico.md te vor cuceri. La fel de drăguțe ca o căsuță în copac, dar cu un plus de securitate pentru pielea sensibilă a copilului tău. Analizează atent și posibilitățile de accesorizare, dacă vrei să faci timpul petrecut în cort mai interactiv, cu ajutorul diverselor jucării ori zornăitoare.

Bălăceală… cu sau fără mare

Nu contează dacă nu poți duce picii la mare, cu ajutorul sortimentului Mamico.md poți organiza sesiuni distractive de bălăceală chiar în curte. Ce trebuie să ai pentru asta?

Te-ai convins că poți organiza rapid o vară mega interesantă pentru copiii tăi? Nu ezita să mai răsfoiești catalogul de produse pe care ți-l pune Mamico.md la dispoziție și nu uita de programul de loialitate, în care poți participa. Cumpărături plăcute și o vară fenomenală!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *