Un tânăr american pe nume CyGuy este un creator de păpuşi… “celebre”. Numele său real este Cyrus şi colecţionează jucării încă de când avea patru ani. Mama sa i-a susţinut dintodeauna înclinaţiile artistice, iar întreaga poveste a început cu o serie de portrete pe care Cyrus le-a făcut colegilor săi de muncă, scrie portalul unsitedemuzica.ro.

După ce a renunţat la jobul pe care îl avea în domeniul de retail, tânărul a început să personalizeze păpuşi Barbie, transformându-le în copiile Madonnei.

Pentru o Madonna din plastic, clienţii sunt dispuşi să plătească între 250 $ şi 1500 $. Sprâncenele groase, aluniţa, strungăreaţa şi privirea pătrunzătoare, elementele specifice Madonei, se regăsesc pe chipul fiecărei păpuşi.

Dacă la început totul a fost un adevărat hobby, în prezent CyGuy îşi câştigă existenţa din vânzarea păpuşilor, iar pentru una lucrează chiar şi o săptămână. Pe lângă chipurile păpuşilor care sunt pictate manual, părul este vopsit şi aranjat cu un gel special, iar hainele sunt cusute tot de Cyrus.

Pe lângă colecţia impresionată de mini-Madonna, artistul mai are şi copiile lui J.Lo, Nicole Kidman, Mariah Carey, Lady Gaga, Belinda Carslile, Selena Gomez, Adele, Anne Hathaway şi Kylie Minogue. Chiar şi iubitorii de filme şi seriale îşi vor putea găsi personajele preferate, cum ar fi Jon Snow, Sansa Stark, Bridget Jones, Daenerys Targaryen, mai scrie sursa citată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *