Schimbare la celebrul muzeu al figurilor de ceară Madame Tussaud din Londra, cu doar două zile înainte de ceremonia de învestire a lui Donald Trump în funcția de președinte al Statelor Unite ale Americii.

Replica de ceară a lui Donald Trump i-a luat locul celei de-al 44-lea președinte al SUA, Barack Obama, aceasta fiind pusă la păstrare.

Îmbrăcată într-un costum bleumarin, cu cămașă albă, cravată roșie și insignă cu steagul SUA pe reverul sacoului, sosia din ceară a celui care va deveni vineri al 45-lea președinte al Statelor Unite a fost instalată miercuri într-o replică a Biroului Oval de la Casa Albă, notează AFP, potrivit Agerpres.

Trump este înfățișat în picioare, cu picioarele ușor depărtate și cu mâinile ținându-se de talia pantalonilor. Potrivit responsabililor muzeului, specialiștii au folosit păr de iac pentru a imita celebrul păr blond al miliardarului și au făcut mai multe încercări pentru a reproduce tenul acestuia. Replica de ceară, care afișează o expresie sumbră și concentrată, va fi prezentată publicului începând de vineri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *