România va deveni astăzi cel de-al doilea stat NATO din cele cinci națiuni-pilot care lansează campania “#WeAreNATO”, prima campanie de comunicare strategică pe care Alianța Nord-Atlantică o organizează în istoria sa de aproape șapte decenii.

https://www.facebook.com/CaleaEuropeana/videos/1486752428026489/

Campania a fost anunțată pe 22 mai anul acesta, în marja Reuniunii speciale a șefilor de stat sau de guvern din NATO din 25 mai cu ocazia inaugurării unui nou sediu al Alianței.

Conceptul #WeAreNATO se concentrează pe avantajele unității și solidarității dintre aliați și pe rolul NATO în menținerea securității euro-atlantice. Acest efort de comunicare la nivelul Alianței, cu contribuția națiunilor aliate, va utiliza conținut multimedia pentru a ilustra modul în care membrii NATO colaborează în diferite domenii, inclusiv diplomația, cooperarea militară și răspunsul la criză.

Campania #WeAreNATO a fost lansată săptămâna trecută în Slovacia. #WeAreNATO se organizează în mai multe țări aliate și își propune să crească încrederea publicului tânăr în capacitatea structurilor Alianței de a proteja populația și teritoriul aliat și se va concentra, în special, pe facilitarea accesului tinerilor la informații despre NATO prin manifestări dedicate acestora, sprijinite și de o componentă adaptată mediului virtual.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *