Interpetul din România Smiley a lansat o nouă melodie cu videoclip, intitulată „Să-mi fie vara“, a patra din cadrul proiectului #Smiley10, prin care artistul aniversează 10 ani de carieră solo printr-o nouă lansare pe data de 10 a fiecărei luni.

SMILEY, interpret din România

Eu cred în libertatea absolută, visez la oameni liberi şi fericiţi. Cam asta am vrut să spun în piesă, că depinde de noi cum ne facem viaţa şi ce alegem de fiecare dată să vedem din ea. Eu am ales cea mai bună variantă, să cânt viaţa în cele mai frumoase note.

În videoclipul piesei, regizat de Iulian Moga, Smiley prezintă o zi distractivă petrecută cu prietenii şi echipa HaHaHa Production, printre care: Sore, Doc, Cabron, Sebastian Seredinschi şi Silviu Paşca.

SMILEY, interpret din România

 Aşa mi-ar plăcea să arate fiecare zi din viaţa mea şi a voastră, să trăim frumos cu oamenii pe care ni-i dorim lângă noi. A fost o zi cu veselie maximă, o zi-petrecere cu oamenii mei dragi, în care nici măcar nu am simţit că suntem la filmarea unui videoclip.

Pe 1 iunie, Smiley a sărbătorit 10 ani de carieră solo printr-un concert care a avut loc la Arenele Romane din Bucureşti şi la care au fost invitaţi, între alţii, Alex Velea, Cabron şi CRBL.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *