Premieră. Autorii Zina Zen și Igor Guzun sunt pe ultim sută de metri cu pregătirile cu lansarea cărților lor – “LABIRINT” și “ZINA ZEN”.

Cele două lucrări vor fi lansate pe data de 1 februarie, la București, România, începând cu ora 18.30, la Clubul Țăranului Român.

“LABIRINT” – cuprinde 130 de poezii de dragoste, pentru că viața e un hățiș de stări, alegeri. Felul ei, cum să o cauti, cum să o pierzi. Oamenii care o comandă sunt și femei, și barbati. Foarte educați, emotivi, creativi, tare faini, ne-a povestit autoarea cărții, Zina Zen. Mai mult, unele poezii vor ajunge cântece.

“BINE” – o carte de dăruit oamenilor dragi de sărbători: de Crăciun, de Paște și de Paștele Blajinilor, în loc de căni și farfurii. Și, probabil, în toate celelalte zile ale anului în care există o ocazie potrivită, notează scriitorul Igor Guzun. Cartea conține 69 de texte scurte, scrise în același registru consacrat al autorului de nostalgie amestecată cu ironie despre oameni apropiați, obiecte emoționante, amintiri și poze. Lucrarea “BINE” conține și 8 cărți poștale, care pot fi rupte și trimise oriunde în lume, ca semne de dragoste și atenție.

AUTOR: Liviu Damian

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *