Scriitorul Igor Guzun și-a lansat cartea “BINE” într-o atmosferă caldă, prietenească… cu vin și pâine. Evenimentul s-a desfășurat la Centrul de Informare Turistică a Republicii Moldova.

foto: facebook.com/CastelMimi
foto: facebook.com/CastelMimi

Lume bună s-a adunat la această lansare pentru a se delecta cu “BINE”-le format din cuvintele legate într-un mod așa cum poate doar Igor Guzun, vinul Malbec 2015 de la “MIMI” și pâinea coaptă de brutarul Dorin Mereuță.

foto: facebook.com/CastelMimi

Scriitorul a scris pe blogul său aiciscriu.eu că a împărtășit, joi seara, într-un eveniment – „Carte, pâine, vin ” – o istorie despre paharul pe jumătate gol și despre lacrimi.

Lucrarea “BINE” a fost tipărit[ în o mie de exemplare. Cartea va fi lansată, oficial, pe data de 1 martie, începând cu ora 18.00, la Biblioteca Municipală “B.P. Hasdeu” .

foto: facebook.com/CastelMimi

Volumul semnat de Igor Guzun este despre oameni și obiecte, despre dragoste și acasă, iar acestea împreună îți dau o stare de bine. Cartea povestește că binele există, chiar dacă uneori nu se vede. Este o carte de dăruit oamenilor dragi de sărbători: de Crăciun, de Paște și de Paștele Blajinilor, în loc de căni și farfurii. Și, probabil, în toate celelalte zile ale anului în care există o ocazie potrivită. Cartea conține 69 de texte scurte, scrise în același registru consacrat al autorului de nostalgie amestecată cu ironie despre oameni apropiați, obiecte emoționante, amintiri și poze.

Cartea “BINE” a fost prezentată în premieră la București, la 1 februarie. De asemenea, lucrarea conține și opt cărți poștale, care pot fi rupte și trimise oriunde în lume, ca semne de dragoste și atenție pentru oamenii dragi.

AUTOR: Liviu Damian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *