În oraşul Râşcani fost inaugurat unicul bazin cu hidroterapie din Republica Moldova, destinat persoanelor cu nevoi speciale.

Beneficiarii centrului “Phoenix” din Raşcani au îmbrăcat straie de sărbătoare şi au pregătit un adevărat program artistic în semn de recunoştinţă pentru efortul dontatorilor care le-au oferit condiţii pentru a-şi îmbunătăţi starea de sănătate.În oraşul Râşcani, din nordul Republicii Moldova, a fost deschisă unica piscină cu hidroterapie din Republica Moldova care va fi accesibilă tuturor persoanelor cu nevoi speciale. A fost o adevărată sărbătoare. Beneficiarii centrului spun că acum sunt şi mai fericiţi pentru că unul dintre visele lor a devenit realitate, scrie portalul tvrmoldova.md.

Beneficiarii  ajung la bazin cu două ascensoare speciale – unul atârnat de tavan, iar altul – de marginea bazinului. Serviciile de terapie sunt prevăzute pentru tratarea mai multor afecţiuni ale muşchilor, oaselor şi articulaţiilor.

În semn de recunoştinţă, beneficiarii centrului au ţinut să le mulţumească donatorilor într-o manieră artistică. Deschiderea bazinului Phoenix a însemnat un efort comun al donatorilor, care şi-au unit forţele pentru a-i ajuta pe copiii cu nevoi speciale, mai scrie sursa citată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *