Fie gestionezi bugetul personal, fie ai responsabilitatea să planifici toți banii familiei cu cel puțin 6 luni înainte, fii sigur că cheltuielile neprevăzute îți vor aduce câteva bătăi de cap. În această situație subtilă, cu siguranță ai vrea să-ți rezolvi problema financiară chiar în aceeași zi și să nu mai aștepți salariul.

Se poate întâmpla orice: tehnică de uz casnic defectată, probleme de sănătate sau alte urgențe ce îți mănâncă din banii lunari. Soluția unui credit rapid ți se ivește chiar în primele clipe când ai nevoie de bani. Însă ce faci când nu ai mai luat niciodată un împrumut și nu deții un istoric de creditare? Nu te întreba ce fac începătorii în acest caz. Venim cu 5 sfaturi pentru tine și în oferim suportul de care ai nevoie în lumea creditelor.

Alege instituția nebancară cu procese transparente și cu o reputație pozitivă

De ce nebancară? Simplu! Pentru că vei obține cele mai bune comisioane și un împrumut ușor de accesat. Înainte de toate este important să începi cu o mică investigație pe Internet și să-ți întocmești o listă a companiilor de creditare în care poți avea încredere. Îți propunem să afli:

Contează extrem de mult experiența foștilor clienți. Aceasta se vede din prima când accesezi recenziile din rețelele sociale sau alte canale de promovare. În plus, poți studia și site-ul companiei pentru a vedea dacă ți se oferă toate informațiile de rigoare pe creditele online nebancare. Dacă site-ul conține și un calculator ce te ajută să vezi suma accesată, termenul limită de achitare și dobânda, atunci fii sigur că ai dat peste o instituție cu adevărat profesionistă.

Fii cu ochii în patru la condițiile de creditare

Când accesezi primul credit, fii atent la condițiile de creditare pe care va trebui să le întrunești. Bineînțeles că cerințele instituțiilor nebancare sunt mult mai simple, iar angajații sunt mai dispuși să-ți ofere linia de credit avantajoasă pentru bugetul tău. Stabilitatea venitului tău, suma acordată și termenii de rambursare, toate sunt aici să-ți ofere cea mai bună experiență în creditare.

Totuși, fii atent la fiecare punct din condiții. Rațiunea și chiar subconștientul îți pot spune multe când doar accesezi site-ul pentru a vedea dacă ești eligibil pentru credite în Moldova, cu atât mai mult când ți se acordă primul împrumut. Evaluarea acestora îți va permite să nu ai probleme în viitor când îți vei construi un istoric creditar.

Cere informația completă despre taxe și dobânzi suplimentare

Luând un împrumut de orice instituție non-bancară, fii pregătit să achiți o dobândă legală pe care o încasează compania. Orice taxă adițională și dobândă suplimentară trebuie să fie afișată atât pe site, cât și în contractul pe care îl vei semna ulterior. Unele companii evită să prezinte clienților toate cifrele, așa că fii prudent și întreabă din start cât te va costa un serviciu de tipul credite în Chișinău.

Stabilește avantajele tuturor termenilor de rambursare

Diferite companii ce îți oferă credite nebancare îți pun la dispoziție multipli termeni de rambursare pentru credite. O poți face de la 2 până la 12 luni. Unele îți oferă și un termen de 36 de luni, însă trebuie să știi că această perioadă îți poate fura din buget mai mult decât te aștepți. Totuși 12 luni este una dintre cele mai bune opțiuni, în special dacă decizi să soliciți o sumă mai mare, de exemplu pentru renovări în apartament. Perioadele mai mici sunt preconizate pentru sume minime ce-ți pot rezolva probleme financiare mici.

Ai grijă de propriul confort

Pentru siguranța plății tale, majoritatea companiilor au stabilit o mulțime de condiții care nu-ți întrunesc confortul pentru credit online în Moldova. Cu alte cuvinte, poți obține banii doar dacă te prezinți într-o anumită zi și la o singură adresă. Sfatul nostru este să alegi acea companie care îți oferă multiple metode de a-ți lua banii cât mai repede. Ar fi de dorit ca instituția să aibă cel puțin 2 filiale și câțiva parteneri unde poți lua banii în numerar sau să ți se transfere pe cardul bancar. Alegerea îți aparține!

Sperăm că aceste sfaturi pentru începători te-au ajutat să clarifici la ce aspecte trebuie să acorzi maximă atenție. În plus, pentru a-ți economisi timp, am făcut o investigație în locul tău și am găsit un prieten perfect pentru tine în această nevoie.

Vorbim despre echipa Kreddy – serviciu de credite online pentru orice nevoie. Ea îți va oferi tot suportul în primul tău credit, cu aprobare în maximum 15-20 de minute. Îți pune la dispoziție  cea mai simplă modalitate de a obține un împrumut. Poți aplica online chiar pe site-ul companiei, direct la unul din sucursalele companiei, la telefon sau prin intermediul terminalului Run Pay mini. Angajații amabili te vor asista la completarea cererii, așa că tu trebuie doar să oferi datele corecte, iar Kreddy îți va da banii. În plus, îți oferă și o perioada de grație de până la 3 luni, astfel încât să-ți fie cât mai comod să te bucuri de banii primiți.

Ești invitat la o discuție telefonică la  078 18 88 18 sau poți veni în vizită la adresa or. Chișinău, bd. Moscova 1/2, lângă McDonald’s și să afli totul despre împrumutul de care ai nevoie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *