În seara de 22 noiembrie de la ora 18:00, “Librarius Cafe” va fi gazda unei întâlniri de suflet. Scriitoarea, Doina Gherța, te invită la un recital de poezie și prezentarea cărții “Tu știi…”.

Într-o seară de toamnă, Doina Gherța, te invită să-ți povesteacă cum a reușit să ia milionul în mediul online, cu o singură poezie.

Doina Gherța, poetă: Echipa “Librarius” a venit cu ideea că ar fi frumos ca la final de toamnă târzie, să organizăm un recital și o prezentare de carte. Din lipsa timpului, nu am reușit să fac o prezentare și la ei atunci când am făcut lansarea oficială a cărții, așa că acum este momentul potrivit. Și pentru că versurile din “Tu știi…” sunt perfecte pentru o seară rece de toamnă, dar într-o ambianță caldă, cu o cafeluță, alături de un om drag.

Pe lângă poezie, vei putea găsi pictură și muzică bună.

“Voi recita eu și încă doi poeți apropiați mie (Peter Raicu și Capitolina Pelin), va cânta Daniela Carcea și își vor expune câteva picturi Călin Angheluță (artistul grafic care mi-a ilustrat cartea) și Daniela Sturza”, menționează poeta.

La eveniment sunt așteptați toți cei care vor să petreacă un sfârșit de săptămână plin de artă și frumos, scăldat în miros de cafea.

Intrarea la eveniment este liberă.

Mai multe detalii despre eveniment găsești aici.

AUTOR: Diana Botnaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *