Săptămâna aceasta culminează pe nota zece. Teatrul Naţional “Eugene Ionesco” propune trei comedii care merită a fi văzute împreună cu cei dragi.

Chiriţa în provincie /Vineri, 10 noiembrie/

Coana Chirița vă va face să râdeți pe cinste, iar pentru a vă transpune în atmosfera vremii, la sfârșitul spectacolului veți avea ocazia să vă delectați cu vin domnesc și plăcinte.

Arta conviețuirii /Sâmbătă, 11 noiembrie/

“Arta Conviețuirii” este o comedie care are drept subiect frustrarea vieții de cuplu. Toate nemulțumirile vieții de cuplu ies la suprafață atunci când cuplul Reille încearcă să clarifice situația în care biatul acestora i-a lăsat fără dinții din față pe Bruno Vallon. Această comedie vă va face să uitați de probleme și să învăța ce trebuie evitat într-o convietuire frumoasă.

Iubirea la proști  /Duminică, 12 noiembrie/

Pierre, directorul unei edituri franceze, are obiceiul de a participa la dinee cu proşti, un fel de petreceri burgheze la care anumiţi invitaţi vin însoţiţi de un „prost” spectaculos, care nu ştie că îi revine onoarea de a fi bătaia de joc a participanţilor la dineu preţ de o seară. Într-o astfel de seară, Pierre se îmbolnăveşte şi nu mai merge la dineu, unde era aşteptat împreună cu François Pignon, un jovial şi binevoitor conţopist, pasionat de modele în miniatură din chibrituri, care urma să joace rolul prostului ce face deliciul tuturor. Şi îl joacă, dar nu la dineu, ci acasă la Pierre, unde totul devine imprevizibil, totul se încurcă, înaintând spre un deznodământ în efect de domino.

Mai multe detalii despre spectacole găsiți pe pagina de oficială de facebook a Teatrului Național “Eugene Ionesco” sau la numerele de telefon: 022-233-833 / 079-233-833, Şi nu uitaţi, Teatrul Național “Eugene Ionesco” este locul ideal pentru întâlniri.

AUTOR: Alexandra Şaiman

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *