Teatrul Național “Eugene Ionesco” a pregătit mai multe surprize culturale pentru iubitorii de frumos. Instituția teatrală anunță pentru data de 8 martie comedia “Chirița în provincie”, pentru data de 10 martie, spectacolul “Căsătoria’”. În ziua de 11 martie pe scena teatrul se va juca drama “Oscar și Tanti Roz”, iar pe 12 martie ne vom delecta cu comedia “Iubirea la proști”. Toate spectacolele se joacă la ora 18:30.

În ziua de 8 martie, Teatrul Național “Eugene Ionesco” invită toate doamnele și domnii la spectacolul “Chirița în provincie”, în regia lui Petru Vutcărău, la ora 18:30. Spectatorii vor avea parte de o cupă de şampanie din partea casei, chiar înaintea spectacolului și în pauză, iar cei dornici să imortalizeze momentele alături de cei dragi vor avea ocazia să facă fotografii. Cel mai potrivit cadou de 8 martie, pentru orice iubită, mamă, soție ar fi o măsuţă pentru 2 la Sector Cafe, cu șampanie, fructe și prăjituri pregătită de Teatru.

Spectacolul “Căsătoria” de N. Gogol în regia lui S. Sambriș este întâmplare incredibilă în două acte. O căsătorie anunţată, o fată de măritat şi mai mulţi pretendenţi care se ceartă pentru mâna fetei, iar cea care trebuie să lămurească situaţia este o peţitoare. O analiză comică despre schimbarea care se produce în viaţa fetelor în momentul măritişului. Încercarea de a-şi găsi „alesul” potrivit naşte disperarea – iată o problemă a fetelor din toate timpurile şi toate locurile.

Drama “Oscar și tanti Roz” este o piesă în care, deși se vorbește despre moarte, inspiră speranță și credință în Dumnezeu, iar întregul spectacol este o odă închinată vieții. Piesa scrisă de Eric Emanuell-Schmitt, în regia lui Petru Vutcărău depășește de fiecare dată așteptările spectatorilor.

“Iubirea la proști” este o piesă de Francis Veber în regia lui M. Chris Nedeea (România) cucerește spectatorul datorită umorului debordant și a situațiilor comice interpretate extraordinar, care vă va face să ieşiţi din rutina cotidiană şi să lăsaţi toate problemele la o parte.

Mai multe detalii despre spectacole găsiți pe pagina oficială de facebook a Teatrului Național “Eugene Ionesco” sau la numerele de telefon: (022-233-833 / 079-233-833). Și nu uitați că Teatrul Național “Eugene Ionesco” este locul ideal pentru întâlniri.

AUTOR: Alexandra Șaiman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *