Unul din cele mai îndrăgite spectacole le Teatrului Național Eugene Ionesco, revine pe scena teatrului în această săptămână. Drama OSCAR ȘI TANTI ROZ va fi jucată vineri, 22 octombrie, ora 18.30. Iar sâmbătă, 23 octombrie vă invităm la noua PREMIERĂ – FIȚI SĂNĂTOS, DOMNULE! Mai jos găsiți detalii despre spectacol, cât și cum poți face rost de bilete.

OSCAR ȘI TANTI ROZ

#dramă

de Eric-Emmanuel SCHMITT

Regia: Petru VUTCĂRĂU

        Oscar, un băiat de 10 ani, bolnav de leucemie își petrece în spital ultimele 12 zile din viața sa. Chiar dacă nimeni nu are curajul să i-o spună în faţă, băiatul ştie că va muri. Singura care-i intră în voie este Tanti Roz, o infirmieră bătrână, neîntrecută în născocit poveşti moderne, adevărate lecţii de viaţă. Ea îi dă copilului ideea să trăiască fiecare zi ca şi cum ar fi zece ani şi-l învaţă să-i scrie epistole lui Dumnezeu ca să se simtă mai puţin singur.  Întregul spectacol este un vârtej de emoții amestecate: revoltă și resemnare în același timp, regret, iubire, speranță, durere, furie și înțelegere. Toate acestea se manifestă de multe ori asupra persoanelor din jurul lui Oscar, însă adevăratul destinatar este, de fapt, destinul.

Tanti Roz – Ala MENȘICOV

Oscar – Silviu BOINCEANU

Tatăl lui Oscar – Laurenţiu VUTCĂRĂU

Doctorul Duserdolff – Andrei SOCHIRCĂ

Mama lui Oscar – Tatiana MANOIL

Peggy Blue – Valeria GARȚAN

Mama lui Peggy Blue – Iulia BORDEIANU

Tatăl lui Peggy Blue – Stanislav COTROBAI

Rezidenți: iuliana VORNICESCU, Doina ARVAT, Cristi-Ioan VLAD, Bogdan BÎTLAN, Maxim CHIRIAC, Anatol GUZIC.

Link către bilete – https://iticket.md/event/oscar-si-tanti-roz

Spectacolul se joacă fără subtitre!

Durata spectacolului: 2 ore, fără pauză

FIȚI SĂNĂTOS, DOMNULE!

de Pierre CHESNOT

#comedie

Un spectacol de Petru VUTCĂRĂU 

Un romancier bogat este răpus de un atac de cord. Testamentul nu a fost încă deschis, iar moștenitorii lacomi și nefericiți dau tonul acestui vodevil pe cât de comic, pe atât de feroce. O menajeră pe cât de inocentă pe atât de hilară, o tânără văduvă care se bucură repede, o fiică căsătorită cu un ginere fals, un vecin care vrea să profite de situație pentru a-și mări apartamentul, un antreprenor de pompe funebre enervat și un bancher sunt toate personaje cinice și amuzante care fac un cerc vesel și interesat în jurul unui sicriu care încă nu a fost închis… cu un mort… care nu este chiar atât de mort!

Durata spectacolului: 3 ore, cu o pauză.

Link către bilete: https://iticket.md/event/fi-i-s-n-tos-domnule

Detalii despre spectacol găsiți pe pagina de Facebook: Teatrul Național Eugene Ionesco

Informații despre bilete aflați la casa teatrului (telefon 022-233-833 / 079-233-833) sau pe iticket.md.

Persoanele cu vârsta mai mare de 18 ani care doresc să vină la spectacol vor trebui să prezinte unul din următoarele documente:

certificatul de vaccinare împotriva COVID-19, cu schema completă de vaccinare (pe suport de hârtie sau în format digital), valabil după o perioadă de 14 zile de la finalizarea schemei de vaccinare;

rezultatul negativ al testului RT-PCR, nu mai vechi de 72 de ore sau al unui test antigen rapid, nu mai vechi de 48 de ore;

concluzia medicală ce confirmă că persoana a suportat COVID-19 în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi (6 luni);

act confirmativ de prezență a anticorpilor anti-COVID-19, valabil pe durata a 90 de zile de la data efectuării investigației.

Teatrul Național Eugene Ionesco – Locul ideal pentru întâlniri!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *