De această dată vă așteptăm pe data de 30 septembrie și 1 octombrie, ora 18.30 la premiera monospectacolului O ZI DIN VIAȚA LUI HELEN de Helmut PESCHINA, comedie +15, în regia tânărului regizor Sergiu CHIRIAC, în rolul lui Helen – Tatiana MANOIL.

„O ZI DIN VIAȚA LUI HELEN”- este o adaptare după piesa „LAS’ CĂ VEZI TU!” a autorului Austriac Helmut PESCHINA. O istorie banală a unei vieți (ne)trăite, povestită de către o femeie care își sărbătorește aniversarea de șaptezeci de ani. Nu știm exact dacă are într-adevăr șaptezeci de ani, cel puțin asta-i spune celui mai bun prieten, papagalului Kiki care o ajută pe Helen să aranjeze masa de sărbătoare. La ora 21:00 vin oaspeții, întreaga familie Bernstein, pentru că tot ce-i mai frumos în viață este familia, nu? Totuși de ce până la urmă ne ciocnim de cel mai teribil sentiment – singuratatea?

Vă invităm să trăiți o zi din viața lui Helen, urmarind-o ca printr-un microscop chiar în bucătăria apartamentului ei. Cei mai norocoși vor avea  posibilitatea s-o ajute la prepararea unei salate speciale, salata de varză.

Spectacolul se va juca la sala mică a teatrului, așa că locurile sunt limitate! Grăbiți-vă să rezervați bilete, dar nu uitați și de noile restricții!

Detalii despre spectacole găsiți pe pagina de Facebook: Teatrul Național Eugene Ionesco

Informații despre bilete aflați la casa teatrului (telefon 022-233-833 / 079-233-833) sau pe iTicket.md.

Link direct către bilete – https://iticket.md/event/premier-o-zi-din-via-a-lui-helen

Sunteți așteptați la Teatrul Național Eugene Ionesco – Locul ideal pentru întâlniri!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *