Iubitorii de frumos sunt așteptați în acest sfârșit de săptămână la Teatrul Național “Eugene Ionesco”. Pe data de 20 ianuarie va fi pusă pe scenă comedia “Arta Conviețuirii”. Seara de 21 ianuarie este rezervată pentru spectacolul “Oscar și Tanti Roz”, iar pe 22 ianuarie actorii ne invită la comedia romantică “Iubirea la proști”.

“Arta Conviețuirii” este un spectacol montat după piesa “Zeul Carnagiului” a scriitoarei Yasmina Reza.  Subiectul principal este fenomentul frustrării în viața de cuplu. Totul începe în salonul familiei Vallon, unde soseşte cuplul Reille, al căror băiat l-a lăsat fără dinţii din faţă pe Bruno Vallon. Începutul conversaţiei dintre părinţi este unul diplomatic, se respectă normele sociale, dar totul se transformă într-o confruntare puternică, din care ies la suprafaţă toate nemulţumirile vieţii de cuplu. “Arta Conviețuirii” este o comedie care odată ce o vezi, cotidianul nu va mai părea atât de banal.         

 

Drama “Oscar și Tanti Roz” este o piesă în care, deși, se vorbește despre moarte, inspiră speranță și credință în Dumnezeu, iar întregul spectacol este o odă dedicată vieții. Piesa scrisă de Eric Emanuell-Schmitt, în regia lui Petru Vutcărău depășește de fiecare dată așteptările spectatorilor.

 

Comedia “Iubirea la proști” este o piesă de Francis Veber, în regia lui M. Chris Nedeea (România), care cucerește publicul spectator grație umorului debordant și a situațiilor comice interpretate , care vă va face să ieşiţi din rutina cotidiană şi să lăsaţi toate problemele la o parte.

Toate spectacolele se joacă începând cu ora 18:00.

Amănunte găsiți pe pagina de facebook a Teatrului Național “Eugene Ionesco” sau la numerele de telefon: 022-233-833 / 079-233-833. Și nu uitați Teatrul Național “Eugene Ionesco” este locul ideal pentru întâlniri.

Autor: Alexandra Șaiman 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *